Akció

Zárcsere és Roncsolás Mentes Ajtónyitás Budapesten és 50 km-es körzetében!

Mikor cseréljen zárat azonnal?

Rohanó világunkban mindennapos dolog lecserélni, modernizálni a lakásunk védelmében beépített zárszerkezeteket

A Zárszerkontroll 24 Budapesten és 50 km-es körzetében rongálás mentes (sérülés, roncsolás mentes) ajtónyitással, zárszereléssel, zárcserével, hevederzár szereléssel és javítással, rácsszerkezetek gyártásával, cilinder védőpajzs, biztonsági ajtók gyártásával, biztonságtechnikai eszközök telepítésével és javításával foglakozik.

Zárcsere a biztonságért!

A hagyományos zár szerkezetek nem minden esetben tudnak védelmet biztosítani lakásunknak pl.: fogazott kulcsos zár betétek vagy ajtóból kilógó zár betétek. Ezek a termékek az ajtó bezárását tudják garantálni viszont nem tudják megvédeni értékeit, szeretteit.

Ezért javasoljuk a biztonsági akár több Mabisz fokozattal ellátott kód kártyás zár betétet. Ezek a biztonság technikai szerkezetek olyan védelemmel vannak ellátva - pl.: letapogatás elleni védelem, felfúrás elleni védelem, savazás elleni védelem, másolás elleni védelem -, amelyek nagyban befolyásolják az értékeink illetve biztonságunk védelmét.

Nyilván gondolt már arra mikor bezárta otthona ajtóját: Lehet, hogy nincsenek biztonságba szeretteink, értékeink?

Nyilván gondolt már arra mikor bezárta otthona ajtóját: "Lehet, hogy nincsenek biztonságba szeretteink, értékeink?"

Ezt a gondolatot elhessegetve biztosan állithatjuk, hogy igenis vannak olyan biztonság technikai eszközök, melyek felszerelésével vagy átalakításával komoly fejtörést okozhatunk a nem kívánatos személyeknek. Igaz, hogy a tevékenységem alatt nem volt még olyan eszköz melyet nem tudtam hatástalanitani. Bátran állítom, olyan ajtó vagy zár nincs amit nem lehet kinyitni, viszont azt az időt meg lehet hosszabítani, hogy ezeknek a szerkezeteket min 20-30 perc legyen a felnyitási ideje.

Általában a betörések mindig szemrevételezéssel történnek. Felmérik a helyzetet, melyik bejárati ajtó nyitható a legkönnyebben. Nyilvánvaló ha az ajtója nem tud ellenállni a külső hatásoknak hamar be lehet jutni az otthonába, ezzel veszélybe sodorva szeretteit és értékeit.

Budapesten Zárcsere Non Stop

Szakembereink Éjjel-Nappal várják hívását, hogy akár átalakítással, megerősítéssel, vagy zárcserével biztonságba tudhassa otthonát

Minden hagyományos bejárati ajtót meg lehet erősíteni akár zárcserével, akár különböző biztonságtecnikai eszköz pl.: heveder zár, több ponton záródó zártest, biztonsági ajtó, biztonsági rács szerkezet, cilinder védő pajzs, tőrésvédök alkalmazásával.

Fontos, hogy figyelembe vegyük, a biztosítok által szerződésbe foglalt biztonsági előírásokat. (Amennyiben még nem ellenőriztette le zárja biztonsági szintjét tegye meg minél előbb és ha nem felel meg az előírásoknak válasszon egy hatékonyabb biztonsági zárrendszert.)

Gondolja át, hogy ha még a baj megtörténte előtt lecseréli zár szerkezetét, mennyi problémától kíméli meg önmagát és családját.

Mikor cseréljen azonnal zárat?

Ha úgy gondolja, hogy illetéktelen ember kezébe juthatott lakásának kulcsa, ha új lakásba, albérletbe költözött. Cégünk munkatársai gyakran kapnak olyan megbízást ahol a volt lakó, vagy albérlő társ által lemásolt kulccsal történt a bűn cselekmény.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy ilyen betörések esetén a biztosító társaságokat nem terheli fizetési kötelezettség!

Budapesten Zárcsere Non Stop

Milyen zárszerkezetet ne vegyek?

Sajnos manapság megszaporodtak az úgynevezett fésűs betörések, aminek jelentése a zárak kifésülése.

(Mivel nyomtalanul lehet ezzel a technikával behatolni egy lakásba, gyakran előfordul, hogy a biztosítók megtagadják a fizetési igényeket, hiszen nincs nyoma a zár szerkezeten sérülésnek.) Inkább fordítsanak rá egy kicsivel több költséget és mabisz minőségi lap fúrt kulcsos zár betéteket, mivel ebben a zár szerkezetben nincs lehetőség függőleges mozgásra. (Ezáltal nem lehetséges a fésülés néven elhíresült betörési technika alkalmazása)

Zár csere és a lelki nyugalom összefüggése?

Amikor felteszik önmagukban a kérdést, hogy cseréljek-e zárat, jusson eszükbe, hogy mennyi idegeskedéstől (stressz) kímélik meg önmagukat, hiszen egész nap arra gondolni, hogy vajon biztonságban vannak-e az érték tárgyaink, igencsak kimerítő és egészség károsító.

Olvassa el, mik a követelményei egy biztonságos zárbetétnek, hogy biztonságban tudhassa értékeit!

Garancia

Garancia a munkánkra

12 hónap garanciát vállalunk az általunk készített és beépített termékekre.Több biztonság technikai eszközünk rendelkezik Mabisz minősítéssel amelyet beépítési nyilatkozattal támasztunk alá.

Rács szerkezetek

Cégünk díjtalan felmérés után elkészití otthona legmefelelöbb védelmét. Ezek a rács szerkezetek a MABISZ elöirásait te ljesen kimerítik. Ablakok ráccsal történő megerősítését is vállaljuk. (Több rács minta közül választhatnak a megrendelők.) Akár festéssel vagy szinterezéssel ellátva.

Hívjon minket még ma: 0670 272 77 73, vagy lépjen velünk kapcsolatba, és tudja biztonságban szeretteit, és értéktárgyait!