Akció

A Zárszervíz24 Budapesten és környékén rongálás mentes (sérülés, roncsolás mentes) ajtónyitással, zárszereléssel, zárcserével, hevederzár szereléssel és javítással, rácsszerkezetek gyártásával, biztonsági ajtók gyártásával, biztonságtechnikai eszközök telepítésével és javításával foglakozik.

Munkatársaink több éves zárszerelői tapasztalata által roncsolás mentes ajtónyitásra specializálódtunk

Mi a hevederzár, és mi ellen képes védelmet nyújtani?

Befeszítés, berúgás, pajszerrel való behatolás ellen a hagyományos, kilincses zárak nem védenek, sőt ha nincsenek ellátva törésvédőpajzzsal még kihívok is lehetnek.

Ezek az egyszerű zárak, egy vagy több is, rugdosással meglepően könnyen beszakíthatók. Lehet bármilyen biztonsági zárbetét egy egyszerű kis zárban, fúrás, zártörés ellen védett, ha nincs védve cilindervédő pajzzsal.

A hevederzár lényege, hogy záró reteszei a falba zárva megtartják az ajtót, hogy az ellenálljon a feszítésnek. Zárbetétjei törés ellen védettek. Pajszerrel történő betörés ellen a hagyományos zárszerkezetek nem tudnak védekezni, meglepően kis erőkifejtésre megadják magukat az illetéktelen behatolóknak. A hevederzár nagy előnye a többi zárral szemben, hogy a falba történő kapcsolódása által jóval nagyobb erőkifejtés ellen is tud védekezni.

Egyedi HevederZár Készítés

Milyen irányú heveder zárszerkezetet szereljünk be?

A leggyakoribb esetekben megfelelő védelmet tudd nyújtani egy vízszintes falban jól rögzített zárszerkezet. Függőleges hevederzár szerkezetet olyan estekben szoktak felszerelni, ha a vízszintes hevederzár szerkezet nem beépíthető!

(Gátolja a lakás kialakítása a zár rekeszeinek szabad mozgását. Kétszárnyú ajtóknál szoktuk javasolni a kereszt hevederzárakat, mivel az ajtó kialakítása által lényegesen gyengébb a felépítése. Ezáltal a fix oldalon a retesz mozgatásával szabad út nyílik lakásunkba.