Akció

A Zárszervíz24 Budapesten és környékén roncsolás mentes (sérülés, mentes) ajtónyitással, zárszereléssel, zárcserével, hevederzár szereléssel és javítással, rácsszerkezetek gyártásával, biztonsági ajtók gyártásával, biztonságtechnikai eszközök telepítésével és javításával foglalkozik.

Munkatársaink több éves zárszerelői tapasztalata által roncsolás mentes ajtónyitásra specializálódtunk

Mindenki Szeretné ha megbízható, biztonságos , kódkártyás zárbetét védené értékeit, illetve otthonát

Méghozzá zárbetétet alacsony áron beszereltetni? A MAUER zárbetét tervezésekor a MAUER mérnökei ezeket a szempontokat részesítették előnyben. Gyártottak egy magas minőségű, biztonságos, védett profilú, pontfúrt kulcsos zárbetétet, amely a legjobb ár/érték arányt biztosítja OTHONÁNAK ÉS ÉRTÉKEINEK.

A zárbetét 6 db aktív biztonsági csapja sorban helyezkedik el és több mint 500,000 valós kulcsvariációt tesz lehetővé. A speciális kialakítású, kiváló minőségű csapok magkihúzás és manipulációs (zárfésű) nyitás ellen védett. Mindkét oldalán négy fokozott keménységű felfúrás elleni védőelem található. A korszerű pontfúrt alkalmazással készült kulcs két oldala megegyezik így bármely oldalával behelyezhető a zárbetétbe.

Mabisz minősítés 5 kategória.

Munkatársaink több éves zárszerelői tapasztalata által roncsolás mentes ajtónyitásra specializálódtunk

A Pajzsal erősített zárbetétet meg tudjuk védeni!

Aminek az a szerepe hogy az ajtóból kilógó zárbetét részt síkban takarja, ezáltal nem lehet a zárbetétet eltörni. A pajzs az ajtóra keresztfúrással kerül fel ami meggátolja hogy az ajtó külső részéréről eltávolítható legyen. (Itt csavarozási lehetőség nincs.) Lehet felső, úgynevezett kisegítő zárakra is pajzsot szerelni. Most ezt a két Biztonságtechnikai terméket ajánljuk figyelmébe.

Biztonságtechnikai termékünk felszerelésével biztonságban tudhatja szeretteit, és értékeit!

Az ár tartalmazza a kiszállási és munkadíjat. A Mauer El2 30+30 Biztonsági zárbetétet és a biztonsági Pajzsot amit lehet gomb-kilincs, vagy kilincs-kilincs változatban rendelni.

Mindössze 19.900ft +áfa költségért